Referencer

Referencer

Referencer fra tidligere kunder

Her er nogle af de referencer vi har fået fra tidligere kunder

Lindorff
Accenture
Bombardier
Yahoo!
Bridgestone
Lundbeck
Symantec
Novo Nordisk
Deutsche Bank
Hyphens
Rambøll
OpusCapita
In2Media
Abbott
amcor
Axa Winterthur
Shell
Octapharma
Engel & Völkers
UAB
UCLA
Grundfos
Shell
ADT
Service Source
Arrow
ADT
Silkeborg Kommune
Arrow
Telenor
Platon
PANalytical
Select Sport
Platon
LEO
European University
Grundfos
Shell
ADT
EUC Nord
Aalborg Handelsskole
Horsens HF og VUC

 

"Et arrangement i særklasse"

"Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak."

Jesper Sørensen,
Bridgestone Danmark

"Perfekt planlagt og udført"

"Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage og suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført"

Martin Jensen
Souschef, A Hereford Beefstouw Tivoli

"Super godt arbejde"

Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted du havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade og synes det var vildt fedt.

Pernille,
In2Media

"Fantastiske oplevelser"

”I forbindelse med en 4 dages strategi workshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Vi ville gerne krydre vores strategi arbejde, med nogle ekstraordinære oplevelsesture og nogle gode mad- og vinoplevelser. Det sørgede Kasper fra Barcelona Rejser for at indfri, over forventning. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballon flyvning til restauranter vi aldrig selv ville havde fundet.
Så vi havde nogle fantastiske gode oplevelser med hjem, der betyder at det er en tur vi alle vil huske – præcist det der var målet.”

Per Rasmussen,
eCapacity

"Det var super godt!"

" Først vil jeg takke for programmet ......... DET VAR SUPER GODT! Alle medarbejdere var MEGET tilfredse med de "event's" som var planlagt. Alt i Alt har jeg kun stor ros til planlægningen og kan med garanti fortælle at I bliver anbefalet til andre.... Endnu engang tak for indsatsen."

Tommy Jensen, Afdelingschef
Halton A/S

"Restauranterne var fantastiske"

"Vi har alle været meget glade for turen, det var sjovt, hyggeligt og interessant. Restauranterne du anbefalede var alle fantastiske, vi har sjældent spist så godt (og rigeligt). Tak for turen og tak for hjælpen med at organisere vores ophold i Barcelona."

Peter Bonde Jensen,
Clean-Vent

"Feedback helt i top"

"Først og fremmest 1000 tak for din uvurderlige sparring i forbindelse med vores arrangement i Barcelona – uden dig havde dette simpelt hen ikke været muligt. Den feedback jeg har fået fra Barcelona er helt i top – alle har været glade og tilfredse med arrangementerne. "

Pia Holm,
Arrow ECS

"En fantastisk tur i Barcelona"

"Så er vi vel hjemvendt fra en fantastisk tur i Barcelona. Og det er jo ikke mindst din skyld, at vi havde sådan en rigtig, dejlig tur.

Besøget var en stor succes, som alle nød det rigtig meget, og vandreturen om eftermiddag var alle grupper meget begejstrede for. Det var nogle rigtig gode guider, du havde fået til os, og alle havde en utrolig dejlig eftermiddag."

Jytte Andersen,
Leder for gruppe på 92 lærere

"Vi kan varmt anbefale Barcelona Rejser"

"Kasper Christiansen fra Barcelona Rejser var en god og hjælpsom sparringspartner i forbindelse med vores firmaseminar for 10 personer i Barcelona i september 2010. Kasper forstod at vi gerne selv ville have ”hands on” og ikke betale for at lægge al planlægning ud til bureauers standardløsninger. I planlægningsfasen var Kasper fleksibel og tilgængelig på stort set alle tænkelige tidspunkter, også for små oplysninger om restauranter, afstande og tidsplaner.

Det at Kasper bor og arbejder med udgangspunkt i Barcelona giver stor troværdighed. Samtidig magtede han at ændre turen løbende efter gruppens ønsker og behov. Aktuelt gjorde kraftig regn en ende på nogle af vores planer, men nye oplevelser åbenbarede sig snart i Kaspers selskab. Vininteresserede fik konkrete tips til indkøb af vin i spændende vinbutikker – og litteraturinteresserede fik et besøg i ”Havets Katedral” – selvom det ikke var en del af programmet fra starten.

Vi kan varmt anbefale Barcelona Rejser og især Kasper Christiansens konsulentydelser i forbindelse med et besøg i Barcelona."
 
Annegrethe Skov, sekretariatschef
Core Property Management A/S, København

"Rigtig spændende aften!"

"Det var en utrolig god tur og en rigtig spændende aften! Alle gæster var virkelig begejstrede."

Pernille Berg,
Symantec

"Supergodt foredrag"

"Kære Kasper. Tusind tak for et supergodt foredrag, som jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på.
Vi kunne godt have hørt på dig i endnu længere tid - det var meget inspirerende."

Lone Schmidt
Novo Nordisk Scandinavia

"Stor tak"

"Mætte af indtryk fra en herlig tur til Barcelona iler vi med med at sige dig en stor tak for din store andel i den succesfulde tur. Rundturen i Barri Gotic og den efterfølgende frokost var en fantastisk god introduktion. Endnu en gang tak - og måske på gensyn ved en anden lejlighed"

Frits Bolonius,
Danmark

"En stor succes"

"Alle er enige om, at turen var en stor succes, hvilket jo for den største del kan tilskrives din indsats, både i forbindelse med planlægningen og de kulturelle og faglige indslag. Specielt har vi fået mange bemærkninger om din store indsigt i den Catalanske historie og baggrund og din måde at formidle det på. Turens faglige indslag med 22@barcelona og Districlima med fjernvarme og fjernkøling var lige i øjet.

Det er ikke sidste gang jeg er i Barcelona og det samme har jeg hørt fra de
fleste af kollegerne."

Erling Boelhøj Andersen
Rambøll

"Stor bredde og faglighed"

Tusind tak for sidst – det var en rigtig fin lørdag, på trods af det mindre skønne vejr. Fantastisk med en guide med stor bredde og faglighed !!! – stor ros !!!

Nils Pagh,
Kærsgaard & Andersen A/S  arkitekter

"Velorganiseret tur til Priorat"

"Tak for en velorganiseret tur til Priorat"

Anders H. Petersen

"En rigtig god oplevelse"

"Vi havde det ganske pragtfuldt i Barcelona - Helena er bare så skøn og kan sit "kram" så det var en rigtig god oplevelse. Vejret var jo også perfekt så der er ingen klager overhovedet. Takker mange gange for et godt arrangement.."

Malene Ulvedal,
Selandia Lawyers, Denmark

"Meget anbefalelsesværdigt"

"I forbindelse med vores firma tur til Barcelona havde vi booket en 4 timers guidet tur gennem Barcelona´s gader. Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første, så vi interessante steder, som vi ikke selv ville have fundet,  - for det andet var guiden utrolig kompetent, og det er meget spændende at høre om byens historie krydret med, hvordan det er at bo i Barcelona i dag.

I var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utrolig vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal ”klappe” – og det gjorde det til fulde. Vi har virkelig fået Barcelona ”ind under huden."

Karina Thykær
Cadpeople

"Udsøgt service"

"Mange tak. Det er bare en udsøgt service vi har fået af jer gennem hele forløbet."

Kirsten Poulsen
Botica

"En rigtig god tur"

En tak fra Pharmakon i Danmark for den fine tur du havde lavet for os. Jeg skal hilse dig fra alle og sige tak for turen og din måde at være på. Vi havde en rigtig god tur med nogle gode madoverraskelser, hygge og sjov.

God sommer i varmen til dig fra os alle 8.
Hilsen,

Peter Larsen
Pharmakon Konferencecenter

"A wonderfully arranged tour"

"Just a belated note to thank you for the wonderfully aranged tour we had on the above date. The tour was a huge success, and the guide was so kind and helpful.  We will be recommending your tours to everyone we know!  Many thanks once again - it made our trip end on a high note!"

Jo Heather

"A fantastic trip to Barcelona"

"We had a fantastic trip to Barcelona. Gregorio was the best guide we ever had .We have been in many different big citys, but he was the best.The six hours went very fast. The resturant was very good . Thanks for your choice of everything and your good sevice.."

Sissel Kvale

"We enjoyed every minute"

We had a great time in Barcelona. The tour of the city was fascinating and the bus ride was pleasant and comfortable. Eva is a very good tour guide, very knowledgeable and proficient in English. All of us enjoyed every minute she spent with us. Thank you so much and we all hope to be back in Barcelona on our next tour of Spain (no timetable as yet). We will cherish the memory of the good times we spent in Barcelona and most of all the companionship that Eva shared with us.

Ross Torres,
New Jersey, USA

"Encantado con el tour"


El grupo estuvo encantado con vuestros guias, las tapas y el tour.
Muchas gracias y hasta la proxima

Ana Pascual,
Amcor

"Utruleg flotte dagar"

Takk for sist og utruleg flotte dagar og super guiding i Priorat, Penedes og Barcelona. Vi vil anbefale deg og dine tenester på det sterkaste:) Eg skal legge inn ein kommentar på linken. Skal ellers helse så mykje frå resten av damene i vinklubben.

Siv Osdal,
Vinklubben Vintensiv, Norge

 

Nogle af de firmaer og grupper vi har arbejdet for

Nedenfor kan du se en liste over nogle af de firmaer og grupper, der har booket guidede ture, transport og/eller restaurant-booking gennem Barcelona-rejser

Liste over nogle af de firmaer Barcelona-rejser har arrangeret guidede ture og rejser for:

 • A Hereford Beefstouw
 • Ascem Barcelona
 • Asymilate Group
 • Bech-Bruun
 • Bo Bedre
 • Bombardier
 • Bridgestone
 • Brüel & Kjær
 • Cadpeople.dk
 • Campus Vejle
 • Columbus Travel
 • Daimler
 • Dansk Byggeri
 • Det Frie Gymnasium
 • Deutsche Bank Privat- und Geschäftskunden
 • Due Travel
 • eCapacity
 • Educom S.R.L.
 • Enveloppe des Edifices Suisse
 • Erhvervsakademiet Lillebælt
 • Erhvervsskolerne Aars
 • EUC Nord
 • Ferrosan A/S
 • FynsNet
 • Gollan Recycling GmbH
 • Grundfos Management A/S
 • Halton AS
 • IES Menéndez Palayo
 • In2Media
 • FOF Denmark
 • HICASA
 • Hotel Me
 • Hyphens Pharma
 • ICA Stormarknad
 • KERN CONCEPT AG
 • Kongsberg Tomteselskap A/S
 • Lett Advokater
 • LifeStreet
 • Lindorff AS
 • Lundbeck A/S
 • MB-It Consulting A/S
 • Monsanto Vegetable Seeds
 • Millenium Travel
 • Novo Nordisk
 • One Touch Travel AB
 • OpusCapita
 • Porche
 • Pureze Bilbao
 • QViajem!
 • Rambøll
 • Rahmqvist Delectum A/S
 • Rejsebureau Orient Express aps
 • Renolit
 • Rotary Club København
 • Rotronic Logistics
 • Saw Gruppe
 • SAWO A/S
 • Servicesource
 • Solving IMCG bv
 • Sparekassen Hobro
 • Singlescruise.com
 • Selandia Lawyers
 • Skive Handelsskole
 • Spedition-Transport A/S
 • Symantec
 • Take a Break Cruises & Tours
 • Talleres de Escoriaza
 • Telenor
 • Tradium
 • TAV VETERINARIA SL
 • Teva
 • The International School of Bologna
 • TM Reiser
 • Total Kommunikation
 • TopCongress
 • Travel Place International
 • Turismo Pehuén
 • UCLA (University of Califonia Los Angeles)
 • Uni Psych, Yana Cornish
 • Universidad Autònoma de Barcelona
 • Unión Tostadora
 • Vilsbolls Consultancy
 • Yahoo! Spain
 • Århus Købmansskole
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex