Rejsen byder bl.a. på*
*Alle rejsepprogrammer kan skræddersys. Kontakt os for et rejseprogram lavet ud fra netop jeres behov.
Første vinbesøg foregår på Costers de Siurana/Clos de L’Obac, ejet af Carles Pastrana der var en af pionererne i området, der satte "vin-revolutionen” i Priorat i gang i 1980'erne. Pastrana selv vil vise rundt på vingården. Der smages fire af vinhusets bedste vine (tre røde og en dessertvin).
Efter dette vinbesøg går tuden til et lille upcoming vinhus i den lille landsby Gratallops. Vinhuset har scoret flot i både nationale og internationale vinguider, og man kan bl.a. nævne at vinhuset i flere år har høstet roser (og op til 96 point!) hos Robert Parker. På dette vinhus kombineres frokost og vinsmagning af både hvidvin og rødvin Frokosten består af lokale skinker og pølser, lammekoteletter og en god dessert. Herfra går turen til et godt hotel 4* i Tarragona.
Eftermiddagen byder på et spændende vinbesøg i Terra Alta. Dette område er ukendt for mange danskere, men der er tale om et fremragende vinområde, der gennem de sidste år er blevet kendt for sine kvalitetsvine, særligt hvidvinene. Tidligt forår blomstrer mandeltræerne i dette område. Sen eftermiddag transport tilbage til hotellet i Tarragona.
Om eftermiddagen besøges det lille vinhus Can Ráfols dels Caus, der gennem flere generationer har eksperimenteret med en række forskellige druer. I alt anvendes der 20 forskellige druer i produktionen! Vi skal smage på nogle af de anmelderroste vine på et interessant besøg med en af ejerne.
Denne spændende vinrejse i Catalonienslutter med transport til et centralt punkt i Barcelona (eller et andet sted i området)