Vinrejser Spanien
Bestil et tilbud
vinture

Vin- og gourmetture i hele Spanien

Ekskursioner til vingårde, gourmetvingårde & vinsmagninger


Vinrejser Spanien kan hjælpe jer med at arrangere vinrejser i hele Spanien Barcelona kan tilbyde en lang række spændende vin- og gourmetture. Skriv venligst for mere information.

 

Vinture i Catalonien og fra Barcelona


En fantastisk vintur til Priorat - et af Europas allerbedste vindistrikter. Turen kombinerer lækker mad, flot natur og fremragende vine.
Priorat vintur


Vinturen til Penedès fra Barcelona kombinerer to spændende vinhuse, hvor der er mulighed for at prøve både rød og hvidvin samt den catalanske cava.

Vintur til Penedes


Vinture i Nordspanien


Vi arrangerer en række spændende besøg til nogle af Riojas bedte vinhuse. Oplev gode vine og smuk natur. Ligeledes er der mulighed for at opleve spændende moderne arkitektur af Santiago Calatrava, Norman Foster og Zaha Hadid.
Rioja


City Tours Spain organiserer en række spændende vinture i Ribera del Duero, som er et af Spaniens absolut bedte vinområder.
Ribera del Duero


 

Vinture i Alicante og Murca


Jumilla er kommet på verdenskortet med deres kraftige vin baseret på monastrell -druen (ofte med en smule Cabernet Sauvignon). Denne vintur går til Jumilla fra Valencia eller Murcia-regionen.
Vintur til Jumilla


En vintur til et meget interessant vinområde, der ligger blot godt en halv times kørsel fra byen Alicante. Vinområdet Alicante producerer bl.a. en række fremragende rødvine på monastrell-druen.
Alicante vintur


Vinture fra Madrid

Der laves rigtig god vin umiddelbart uden for Madrids bygrænse i vinområdet D.O. Madrid. Vi arrangerer flere vinture til dette område, hvor I kan vælge mellem eller kombinere tre topproducenter i regionen.
Madrid
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex