Barcelona

Hvem er vi?

Vinrejser Spanien har fast base i Barcelona

Vinrejser Spanien er danskejet rejsebureau, med speciale i vin- og gastronomirejser. Vi tilbyder vinrejser til Spaniens mest spændende vinområder, vingårde og restauranter. Vi kan tilbyde alt fra guidede vinrejser, til endags vinture eller sørge for booking af vinbesøg, restauranter og busser.

Hvad med rejsegarantifonden?
Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen. I Spanien er alle certificerede rejsebureauer omfattet af lignende regler, og I er derfor som rejsende med vinrejser Spanien omfattet af samme sikkerhed og forsikringer, som hvis I booker gennem et dansk bureau, der er med i Rejsegarantifonden.

Faktisk er kravene strengere (og dermed sikkerheden større) I Spanien end i Danmark: her kræves det, at man har 750.000 DKK (100.000 Euro) i økonomisk sikkerhed, mes kravet i Danmark kun er 500.000 kr.

Virksomheden organiserer dels pakkerejser med fly og hotel, men også uafhængige services som transport, ekskursioner, transfer, middagsarrangementer, etc.

Firmaarrangementer

Vi arrangerer firmaarrangementer for grupper på op til 200 personer, der har brug for mødefaciliteter, middagsarrangementer, events og et skræddersyet aktivitetsprogram, men arrangerer også rejser for mindre grupper, der har brug for hotelreservationer og/eller guidede ture.

Dansksprogede ture

Til danske grupper kan vi tilbyde guidede ture på modersmålet det meste af året.

 

Hvad siger vores kunder?

"Et arrangement i særklasse"

Det var en utrolig vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv.

En af de ting jeg synes var særlig godt ved vin besøgene, var den forskellighed i den gennemgang vi fik. Med et antal besøg var min bekymring at vi ville høre de samme forklaringer gentagne gange. Det skete overhovedet ikke. Hvert sted blev der lagt vægt på nogle forskellige ting. Jeg var imponeret over den tid folk tog sig til at vise os rundt, på trods af at vi kom midt i høsten. Ændringen med den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Han der viste os rundt sammen med Craig var tydeligvis en del af inderkredsen på Gramona. Vi brugte næste fire timer med rundvisning og smagning og lærte en masse.

Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.

Morten Lauridsen
Efter en vinrejse i Catalonien

"Et arrangement i særklasse"

"Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak."

Jesper Sørensen,
Bridgestone Danmark

"Perfekt planlagt og udført"

"Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage og suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført"

Martin Jensen
Souschef, A Hereford Beefstouw Tivoli

"Super godt arbejde"

Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted du havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade og synes det var vildt fedt.

Pernille,
In2Media

"Fantastiske oplevelser"

”I forbindelse med en 4 dages strategi workshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Vi ville gerne krydre vores strategi arbejde, med nogle ekstraordinære oplevelsesture og nogle gode mad- og vinoplevelser. Det sørgede Kasper fra Barcelona Rejser for at indfri, over forventning. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballon flyvning til restauranter vi aldrig selv ville havde fundet.
Så vi havde nogle fantastiske gode oplevelser med hjem, der betyder at det er en tur vi alle vil huske – præcist det der var målet.”

Per Rasmussen,
eCapacity

"Det var super godt!"

" Først vil jeg takke for programmet ......... DET VAR SUPER GODT! Alle medarbejdere var MEGET tilfredse med de "event's" som var planlagt. Alt i Alt har jeg kun stor ros til planlægningen og kan med garanti fortælle at I bliver anbefalet til andre.... Endnu engang tak for indsatsen."

Tommy Jensen, Afdelingschef
Halton A/S

"Restauranterne var fantastiske"

"Vi har alle været meget glade for turen, det var sjovt, hyggeligt og interessant. Restauranterne du anbefalede var alle fantastiske, vi har sjældent spist så godt (og rigeligt). Tak for turen og tak for hjælpen med at organisere vores ophold i Barcelona."

Peter Bonde Jensen,
Clean-Vent
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex