Prioratvinstokke

Vindistrikter

Vindistrikter i Spanien

Spanien har mere end 60 vindistrikter under betegnelsen donominaciones de origen (DO). Desuden har Spanien to vindistrikter, der går under betegnelsen Denominación de Origen Qualificada (DOQ), som er den fineste i landet: Priorat og Rioja. Nedenfor vil du finde links til de vigtigste af de spanske vindistrikter

Officielle vindistrikter i Spanien

Se et samlet kort over de spanske vindistrikter

PDF

Robert Parkers liste over bedste spanske vine

Se Robert Parkers liste over de bedste Catalanske vine:

 

Hvad siger vores kunder?

"Et arrangement i særklasse"

Det var en utrolig vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv.

En af de ting jeg synes var særlig godt ved vin besøgene, var den forskellighed i den gennemgang vi fik. Med et antal besøg var min bekymring at vi ville høre de samme forklaringer gentagne gange. Det skete overhovedet ikke. Hvert sted blev der lagt vægt på nogle forskellige ting. Jeg var imponeret over den tid folk tog sig til at vise os rundt, på trods af at vi kom midt i høsten. Ændringen med den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Han der viste os rundt sammen med Craig var tydeligvis en del af inderkredsen på Gramona. Vi brugte næste fire timer med rundvisning og smagning og lærte en masse.

Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.

Morten Lauridsen
Efter en vinrejse i Catalonien
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex