Mallorca

Vin- og gourmetrejse til Mallorca

Vinrejse til Mallorcas bedste vinhuse


De Baleariske øer er en perfekt destination for en vinrejse med gode vine, smuk natur og afslapning på luksushoteller ved Middelhavet

Rejsen

Rejsen byder bl.a. på*

  • 3 x vinbesøg + smagninger i vinområderne Ribera del Duero og Rioja
  • 3 x overnatning på gode 4* hoteller
  • 3 x frokoster
  • Oplev Deia, Valldemosa, Soller og Palma
  • Besøg på to vinhuse

*Alle rejsepprogrammer kan skræddersys. Kontakt os for et rejseprogram lavet ud fra netop jeres behov.

1. dag // Palma & Alcudia

Rejsen starter med afhentning i Palma (f.eks. i lufthavnen), og herefter transfer til Hotel San Lorenzo. Tid til at se centrum af byen og slappe af på hotellet. Om aftenen transport til Michelin stjerne-restauranten Plat D’or. En middag på højt niveau med top-vine til.

Vinrejser

2. dag // Vinområdet Benissalem

Morgenen starter med en privat sejltur fra Palma. Sejlturen foregår i sejlbåd eller på catamaran (afhængigt af gruppens størrelse), og der serveres kolde drinks og snacks undervejs. Herefter transport til Benissalem-vinområdet. Her besøges en af områdets bedste vingårde, Macia Batlle. Der vil være rundvisning på vingården, og smagning af vinhusets bedste vine. Herefter serveres der en dejlig frokost på restaurant Molí des Torrent i Santa Maria del Camí. Om eftermiddagen på vej til hotellet stop ved Bellver-slottet med udsigt over Palma. .

Vinrejser

3. dag. Valdemosa, Binigrau & Alcudia

Afhentning på hotellet og transport til Nordkysten, hvor der vil være mulighed for at opleve nogle af de flotteste byer i området: Deia. Valldemoss og Sòller.

Sòller ligger i en lund med citron- og mandeltræer, Der vil nu være for at gåen tur i byen centrum. Herefter transport med tog, der i gamle dage transporterede appelsiner til Port de Soller. I Port de Sóller er der mulighed for at nyde havudsigten og en kop kaffe.

Turen fortsætter langs kysten til den charmerende lille perle Deià. Byen var i årtier hjemsted for forfatteren Robert Graves, og den berømte engelske forfatters stenhus ligger i byens centrum med fantastisk udsigt over havet. Graves er begravet fra kirken i Deià.

Sidste stop på turen er Valldemossa, en smuk bjerglandsby. Her vil der være tid til at gå en tur, før bussen kører tilbage mod Palma. Hermed er rejsen på Mallorca slut, og gruppen kan sættes af enten i lufthavnen eller på et hotel i Palma.

Vinrejser

Vinturen kan starte i flere områder med afhentning (herunder Madrid, Bilbao, San Sebastian eller en anden by i området). Rejsen kan arrangeres for private grupper, firma, vinklubber, venneklubber, m.m. Turen kan arrangeres både med eller uden dansk guide og med eller uden hotel.

Priser

Priser fra
2950,- Kr./person i delt dobbeltværelse
Ønsker i et tilbud til jeres gruppe, skriv da venligst til os, og lad os give jer et uforpligtende tilbud.

Bestil et tilbud
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex