Rbiera

Vinrejse til de moderne vinhuse i Nordspanien

spændende vin, gastronomi og kulturrejse til Nordspanien


Vinrejsen til Nordspanien kombinerer de områdets bedste vindistrikter La Rioja og Ribera del Duero med byerne Bilbao, San Sebastán og Logroño. Undervejs besøges en række fremragende vingårde og restauranter

Rejsen

Rejsen byder bl.a. på*

  • 4 x vinbesøg + smagninger i vinområderne Ribera del Duero og Rioja
  • 4 x overnatning på gode 4* hoteller
  • 4 x frokoster
  • Oplev Burgos, Bilbao, San Sebastián & Logroño
  • Besøg osteproduktion Idiazabal
  • Tapas-walk i Logroño

*Alle rejsepprogrammer kan skræddersys. Kontakt os for et rejseprogram lavet ud fra netop jeres behov.

Dag 1 // Ribera del duero

Rejsen starter i Ribera del Duero, et af Spaniens bedste vindistrikter. Her skal vi besøge Bodegas Aalto, der laver Aalto og Aalto PS. Frokosten indtages på vingården Cepa 21. Nyd en fantastisk frokost med udsigt til vinmarkerne. Overnatning på 4* hotel i den historiske by Burgos, hvor der er masser af gode restauranter.

Vinrejser


Dag 2 // Bilbao

Dagen starter med transport til Bilbao, og indkvartering på et godt 4* hotel. Efter frokosten vil der være mulighed for at få designer-tapas i det hyggelige historiske centrum. Efter frokosten besøges Guggenheim-museet, der har været med til at ændre Bilbao fra en kedelig industriby til en moderne by med dejlige grønne-områder langs floden. Sen eftermiddag og aften: afslapning og tid til at nyde Bilbao.

Dag 3 // San Sebastián

Om morgenen transport fra Bilbao til San Sebastián, en af Spaniens mest charmerende byer. Hovedgaden Mayor Kalea, kendt for dusinvis af tapas-restauranter, er måske det sted i Spanien, hvor man får bedst tapas. Her vil der være mulighed for opleve et sandt tapasorgie.

Vinrejser

Om eftermiddagen besøges byen Idiazalbal, der er kendt for sine kvalitetsoste. Ostene laves på fåremælk, og findes i hundredevis af varianter fra de tørre til de mere cremede oste. En af byens bedste producenter besøges. Herefter indlogering på centralt hotel 4* i Logroño, en hyggelig by kendt for sine mange gode restauranter.

Dag 4 // Rioja & Logroño

Fra Logroño er der kort afstand til Rioja. Dagen starter med et besøg på Marqués de Riscal, et af Spaniens store vinhuse. Vinhuset er tegnet af den verdenskendte arkitekt: Frank O. Gehry, manden bag Guggenheim-museet i Bilbao. Her vil der være mulighed for at smag både deres rød-, hvid-, og rosévin. Herefter en dejlig frokost i landsbyen El Ciego med lokale vine til.

Dag 5 // Madrid

Transport fra Logroño til Madrid. En spændende rejse gennem Nordspanien slutter i Barajas-lufthavnen i Madrid.

 

Vinturen kan starte i flere områder med afhentning (herunder Madrid, Bilbao, San Sebastian eller en anden by i området). Rejsen kan arrangeres for private grupper, firma, vinklubber, venneklubber, m.m. Turen kan arrangeres både med eller uden dansk guide og med eller uden hotel.

Priser

Priser fra
3450,- Kr./person i delt dobbeltværelse
Ønsker i et tilbud til jeres gruppe, skriv da venligst til os, og lad os give jer et uforpligtende tilbud.

Bestil et tilbud
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex