Vindruer

Vintur til Alicante

Vintur til vindistriktet D.O. Alicante

Vinturen til Alicante er et rigtig godt vindistrikt i det sydøstlige Spanien. Nedenfor finder du vores forslag til en vintur der kombinerer to vinbesøg med en god frokost, men turen kan også korteres ned til at indeholde et enkelt vinhus.

Forslag til vinturens tidsprogram

10:00 Afhentning på hotel/lejlighed/villa (turen kan bl.a. starte i byer som Murcia, Alicante, Orihuela, Cartagena, Torrevieja - se venligst flere byer under detaljer*)
11:00 Første vinbesøg i Alicante-vinområdet
13:00 Frokost i Alicante-vinområdet
15:00 Andet vinbesøg i Alicante-vinområdet
17:00: ankomst til hotellet

Besøg på første vingård i Alicante/Villena: Bodegas Francisco Gómez
Dagen starter med afhentning i privat minivan eller bus på gruppens hotel, hvorefter turen går direkte til området omkring vinbyen Villena i vinområdet Alicante. Kommer i fra Alicante by er der blot 30-40 minutters transporttid.

Vi skal nu besøge en god vingård i vindistriktet, Bodegas Francisco Gómez. Vingården laver rødvin af høj kvalitet. Her vil der være mulighed for at smage på de bedste af vinhusets mange vine, og høre om vinmetoderne i området.

Dejlig frokost i Villena eller området med lokale vine
Efter det første vinbesøg er det tid til en dejlig frokost i Villena. Her vil der være mulighed for enten en gastronomisk oplevelse, eller et let måltåd. Der serveres selvfølgelig vine fra Alicante-området til måltidet. 

Besøg på anden vingård i Alicante: Bodegas Bernabé Navarro

Efter frokosten besøger vi en af områdets store vingårde: Bernabé Navarro, der producerer både rødvine og hvidvin. Efter en spændende dag i Alicante--området går turen tilbage til hotellet - eller til et andet sted i området, hvis gruppen ønsker det.

 

Billeder fra vinturen til Alicante

Vintur Alicantevinmarker i Alicante

 

Detaljer for vinturen til Alicante

Mødested for vinturen
Turen vil kunne starte på gruppens hotel. Vi kan hente gruppen i følgende byer: Alicante, Novelda, Orihuela, El Campello, Elche, Ontinyent, Torrevieja, Gandia. Desuden kan turen arrangeres fra Valencia, selvom der fra denne by er andre vinområder, der ligger tættere på.

Hvilke vinhuse kan besøges i Alicante
Der er kanp 50 vinhuse i Alicante. Vi har et tæt samarbejde med en række af de bedste vinhuse i området, og tilbyder bl.a. besøg på Artadis Viñedos el Seque, Bernabé Navarro, Bodegas E. Mendoza og Bodegas Francisco Gómez.

Vinturens varighed og pris
Fra 4 timer - turens varighed afhænger af ruten og hotellets placering. Turen kan skrædersys efter behov. Vi arrangerer vinturen for private grupper på minimum 8 personer. Prisen starter på 520 DKK/person.

Bestil et tilbud
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex