Jumilla

Vintur til Jumilla

Vintur til vindistriktet Jumilla i Murcia-provinsen

Jumilla er et spændende vindistrikt, der ligger i den sydøstlige del af Spanien. De sidste år har vindistriktet produceret vine af så høj kvalitet at resten af Spanien har fået øjnene op for det fremragende vindistrikt. Særligt har topvinene fra Bodegas el Nido, hhv. Clio og El Nido der begge laves på Cabernet Sauvignon og den lokale drue Monastrell imponeret.

Opholder du dig i det sydøstlige Spanien (Alicante, Murcia, Albacete, osv) kan vi hjælpe dig med at arrangere en spændende vintur til dette område.

Vinturen starter med afhentning på grupppens hotel (eller lejlighed). Herefter går turen direkte til hovedbyen Jumilla. Her besøger vi en af de mest interessante vingårde i området: Juan Gil. Det er Juan Gil der står bag vine som Juan Gil 12 meses, og det er også Juan Gil-familien, der ejer Bodegas el Nido.

Juan Gil blev grundlagt i 1916 af Juan Gil Giménez, som er oldefar til den generation, der arbejder på vingården i dag. I dag er det 9 brødre der arbejder sammen i vinhuset!

Vinhuset producerer ca. 4 mio. flasker om året. Det særlige ved vinene er, at der eksporteres op mod 80 procent, så blot 20 % sælges altså inden for landets grænser.

Besøget på Juan Gil foregår med et besøg i produktionen. Herefter smages Juan Gil 4 meses og til sidst Juan Gil 12 meses.

Detaljer for vinturen til Jumilla

Hvilke vinhuse kan besøges i Jumilla?
Vinture til Jumilla kan arrangeres fra byer som Murcia, Elche, Albacete, Torrevieja, Cartagena og Alicante (aller mindre byer i Alicante/Murcia-området), men kan også lade sig gøre fra Valencia eller byer i den sydlige del af Valencia-provinsen.

Skræddersyede ture
Vinturen kan som alle vores vinture skræddersys efter gruppens ønsker og behov.

Bestil et tilbud
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex